Dagens ret Menu

Pick up : kl 15.00- kl 17.00

Dagens ret Menu  :   Uge : 12 

Ny Concept 2025 : Menu Bouillon

Forret + Hovedret + Dessert  ( 120 kr )

Forret : Laks rillette
Hovedret : Check Menu
Dessert : Citron fromage 

Mandag 17/3 : (  kr / stk )

LUKKET

Tirsdag 18/3 : (  kr /stk )

Tomate farcies med oksekød, tomate sauce 

Onsdag 19/3 :  (  kr  /stk )

Boeuf Bourguignon med kartoffelmos

Torsdag 20/3 : (   kr/ stk )

Torsk, ris, rejer, rødkarry,

Fredag 21/3 ( / stk  ) :

Extra 15 kr on a menu

Oksemørbrad, rødvin sauce. kartofler, champignon.


Lørdag / Søndag :

Selskaber 


Dessert : 40 kr

Citron fromage